
Ciastka z mąki migdałowej
Mąka migdałowa uchodzi za jeden z najzdrowszych i zarazem najbardziej uniwersalnych produktów do pieczenia ciast, gdyż różnego rodzaju wypieki wychodzą z niej genialnie. Dlatego w naszej ofercie nie mogło zabraknąć pysznych i delikatnie chrupiących ciastek z mąki migdałowej, które z całą pewnością zostaną docenione przez każdego łasucha. Mąka migdałowa, w odróżnieniu od tradycyjnej, białej mąki pszennej, nie zawiera w swoim składzie związków pobudzających apetyt oraz podnoszących poziom cukru we krwi, a ponadto stanowi doskonałe źródło zdrowych węglowodanów oraz cennych tłuszczy, szczególnie omega-3, które chronią nasze serce i minimalizują ryzyko udaru mózgu.
W ofercie posiadamy takie ciastka z mąki migdałowej, jak makaroniki, które mają cienką, chrupiącą skorupkę i delikatny środek oraz marcepanki, idealne dla prawdziwych koneserów smaku i wszystkich tych, którzy uwielbiają marcepan. Nasze ciasteczka są ręcznie robione i pieczone wyłącznie na bazie starannie wyselekcjonowanych składników.
Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.